Η Panasonic παρουσίασε την τέταρτη έκδοση του convertible tablet notebook Toughbook CF-19, στο οποίο χρησιμοποιείται πλέον ο επεξεργαστής Intel ULV Core i5 540UM, χάρι στον οποίο η αυξάνεται η απόδοση κατά 32% και η αυτονομία της μπαταρίας αγγίζει τις 9 ώρες. Ακόμη, με το πακέτο Gobi 2000 μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κινητά ευρυζωνικά προγράμματα διάφορων παρόχων, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο A-GPS.

Το Toughbook CF-19 διαθέτει οθόνη touchscreen 10.4'' XGA, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία κυκλικής πόλωσης για μείωση της αντανάκλασης, ενώ χάρι στη φωτεινότητα 1000nit μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμα και εάν πέφτει επάνω της το φως του Ήλιου. Η συνολική κατασκευή του Toughbook CF-19 με τα πρότυπα MIL STD 810G, το καθιστά ανθεκτικό σε νερό, σκόνη, πτώσεις, δονήσεις, διακυμάνσεις θερμοκρασίες και απότομες αλλαγές τάσης.

Κυκλοφορεί σε εκδόσεις με Windows 7 Professional, Windows XP Tablet Edition ή Windows XP Professional, και με πληθώρα επιλογών για σκληρό δίσκο και μνήμη RAM, με το βασικό μοντέλο να κοστίζει περίπου €3000 χωρίς τους φόρους.

[πηγή Panasonic]
Advertisements