Parrot Bebop 2 Power: Νέα έκδοση του drone με ανανεωμένες λειτουργίες και αυτονομία 30 λεπτών [Video]

Μετά από αρκετό καιρό απραξίας η Parrot, η γαλλική εταιρεία που έγινε διάσημη για τα drones της, παρουσιάζει το Bebop 2 Power και φιλοδοξεί να επανακτήσει την δημοφιλία της στη συγκεκριμένη αγορά, μιας και η κινέζικη DJI έχει καταφέρει να "τσακίσει" τον ανταγωνισμό με μερίδιο που ξεπερνά πλέον το 70%.

Το Parrot Bebop 2 Power έρχεται με επανασχεδιασμένο λογισμικό και λειτουργία "follow me" για να κλειδώνει επάνω σε συγκεκριμένο αντικείμενο ή άνθρωπο, αλτίμετρο για να ακολουθεί το αντικείμενο/άνθρωπο σε διαφορετικό υψόμετρο και λειτουργία "Perfect Side" για να πραγματοποιεί σταθερά λήψεις υπό συγκεκριμένη γωνία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, και η λειτουργία Orbit για λήψη video και φωτογραφιών 360°.

Η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 60 km/h (πέφτει στα 35 km/h με κλειδωμένο αντικείμενο), η αυτονομία τα 30 λεπτά (αντί 25 του προηγούμενου μοντέλου) και διαθέτει αισθητήρα 14MP CMOS 1/2.3'' που επιτρέπει τη λήψη Full HD video στα 60fps.

Η τιμή του Parrot Bebop 2 Power ορίστηκε στα €699 και περιλαμβάνει το drone, δύο μπαταρίες, τηλεχειριστήριο και μάσκα εικονικής πραγματικότητας.

Loading