Μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, η «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού», είναι διαθέσιμη από σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ, το www.oteshop.gr, χωρίς διαδικασία εγγραφής.

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει εύκολα και με ασφάλεια τον τηλεφωνικό του λογαριασμό με απλά βήματα, εισάγοντας τον κωδικό που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει, με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VeriSign Secured). Αναλυτικό demo μπορείτε να δείτε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού» διαφέρει από την υπηρεσία «My e-Bill», αφού δεν χρειάζεται έγγραφή και η μόνη διαθέσιμη πληροφορία είναι το ποσό πληρωμής και η ημερομηνία λήξης, ενώ με την υπηρεσία «My e-Bill», οι πελάτες έχουν πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους,  δηλ., πέρα από την on-line εξόφληση μπορούν να βλέπουν την πλήρη ανάλυση του τηλεφωνικού τους λογαριασμού, στατιστικά στοιχεία για τις κλήσεις τους κ.α.

Ο ΟΤΕ στο πλαίσιο ανάπτυξης υπηρεσιών αυτόματης εξυπηρέτησης (Self Service) αναπτύσσει διαρκώς νέες, καινοτόμες υπηρεσίες, διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Ήδη είναι διαθέσιμες:

• Υπηρεσίες Self Service μέσω φωνητικών εντολών (IVR) στο 13888:

Πληροφορίες για τον τηλεφωνικό λογαριασμό

Διαθεσιμότητα Conn-x, conn-x TV

Οδηγίες Ενεργοποίησης ψηφιακών ευκολιών, SMS, Music Call κλπ.

• Υπηρεσίες Self Service στο www.oteshop.gr (Ενότητα Μy e-Services):

My e-Bill: Παρουσίαση, δωρεάν πλήρης ανάλυση τηλεφωνικού λογαριασμού & εξόφληση με χρέωση πιστωτικής κάρτας

My e-Care: Οι πελάτες βλέπουν τις ενεργοποιημένες υπηρεσίες & τα στοιχεία της τηλεφωνικής τους σύνδεσης

Advertisements