PayPal.me: Νέα υπηρεσία αποστολής χρημάτων απευθείας σε χρήστη

paypalmedevices

Η PayPal καθιερώθηκε για την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρει στους χρήστες όταν θέλουν να πραγματοποιήσουν online αγορές, και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που θα την καταστήσει ανταγωνιστική απέναντι σε υπηρεσίες αποστολής χρημάτων απευθείας σε άλλους χρήστες, όπως το Square Cash και το Facebook Messenger.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται PayPal.me και η αποστολή χρημάτων γίνεται άμεσα από χρήστη σε χρήστη, αρκεί να γνωρίζει το προσωπικό URL του παραλήπτη (π.χ. paypal.me/username). Επίσης, ο παραλήπτης μπορεί να ορίσει συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να ζητήσει από τον αποστολέα προσθέτοντας το μετά το URL (π.χ. paypal.me/username/30).

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα γρήγορη, μιας και ο χρήστης μπορεί να γράψει το URL του άμεσα σε όλες τις υπηρεσίες messaging, χωρίς δηλαδή να απαιτείται login στο PayPal. Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι δεν υπάρχει προμήθεια για συναλλαγές χρηστών που βρίσκονται στην ίδια χώρα.

Η υπηρεσία υποστηρίζεται σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά, Ρωσία, Τουρκία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Βέλγιο, Νορβηγία, Δανία, Ολλανδία, Αυστρία και Ελβετία. Στην Ελλάδα πιθανότατα θα έχουμε πρόσβαση όταν λήξει οριστικά η ιστορία με τα capital controls.

PP.Me_2-plus-note

Loading