Είναι γνωστό ότι το iPhone έχει δώσει τη δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει τη δική του εφαρμογή, από μεγάλες εταιρίες έως και έναν απλό χομπίστα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας νέας επανάστασης στο χώρο της τεχνολογίας. Παρόλα αυτά, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι αναβιώθηκαν πολλά παλιά παιχνίδια, τα οποία μας κρατούσαν συντροφιά τις προηγούμενες δεκαετίες. Ας δούμε μερικά από αυτά:

Doom Classic

Ο πατέρας όλων των first-person shooter, διαθέσιμο στο App Store σε τιμή €5.49.

The Secret Of Monkey Island Special Edition

Ένα από τα κορυφαία adventure games όλων των εποχών, το Secret of Monkey Island της LucasArts με νέα γραφικά και βελτιωμένο ήχο, αλλά για τους νοσταλγούς του παρελθόντος, μπορείτε να παίξετε την κανονική έκδοση! Κυκλοφορεί και το δεύτερο μέρος της σειρά για iPhone. Κοστίζει €5.99.

Myst

Μία επική ιστορία με εκπληκτικά γραφικά για την εποχή του, βρήκε πολλούς μιμητές τα τελευταία 15 χρόνια! Κοστίζει €3.99.

Beneath A Steel Sky - Remastered

Όχι τόσο γνωστό όσο το The Secret of Monkey Island, αλλά παραμένει ένα cult adventure με περίεργους χαρακτήρες σε ένα περίεργο μέλλον. Κοστίζει €2.39.

The Oregon Trail

Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, με βελτιωμένα γραφικά και αρκετά mini παιχνίδια για να περνάτε την ώρα σας. Κοστίζει €0.79.

Prince of Persia

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Prince of Persia, και ένα από τα πρώτα αποκλειστικά για PC. Η επανέκδοση του για iPhone είναι πιστή στην αυθεντική, και φυσικά είναι το ίδιο διαολεμένα δύσκολο. Κοστίζει €0.79.

Plants vs Zombies

Το πασίγνωστο αυτό παιχνιδάκι, το οποίο αν το παίξετε σε touchscreen δε θα το ξανακουμπήσετε σε PC. Κοστίζει €2.39.

Sim City Deluxe

Όλοι γνωρίζουμε τη σειρά παιχνιδιών SimCity, επάνω στην οποία βασίστηκε και η τεράστια επιτυχία του The Sims. Κοστίζει €5.49.

Worms

Ακόμα μία επιτυχία περασμένων χρόνων, σας βάζει να υπολογίζετε τη γωνία και την ταχύτητα του αέρα για να πετύχετε τους αντιπάλους. Κοστίζει €3.99.

Advertisements