Διαγωνισμός: Κέρδισε το PES 2014 για Playstation 3, πριν ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά!

PES 2014 PS3

Κέρδισε το πολυαναμένομενο PES 2014 για Playstation 3, πριν ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά!

Το PES 2014 έρχεται με μεγάλες βελτιώσεις σε γραφικά, εφέ, animations και φυσικά στα physics & το gameplay του παιχνιδιού και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα για τα νέα χαρακτηριστικά του PES 2014 μπορείς να διαβάσεις σε παλαιότερο μας άρθρο, εδώ. Αν είσαι fan των football games θα το έχεις διαβάσει ήδη, ωστόσο μία επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Αν θέλεις να είσαι ο πρώτος στην Ελλάδα που θα έχει το PES 2014 στα χέρια του, μην αργείς. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας, ακολουθώντας τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους.
Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής ενός εκ των τριών PES 2014 για PS 3!


Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 23:00. Oι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθούν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για την παραλαβή του δώρου τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in Contests, Gaming, Konami and tagged . Bookmark the permalink.