Pinstagram: η νέα ιστοσελίδα που συνδυάζει Pinterest και Instagram

Εάν πάρουμε δύο από τις δημοφιλέστερες και ανερχόμενες social υπηρεσίες αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και τις συνδυάσουμε θα έχουμε ως αποτέλεσμα το Pinstagram! Το Pinstagram είναι μια νέα ιστοσελίδα που σκοπό έχει να προβάλει τις φωτογραφίες σας στο Instagram σε μια μορφή που θυμίζει αρκετά το Pinterest.

O Pek Pongpaet, ένας από τους δημιουργούς του Pinstagram, δηλώνει ότι το Instagram ποτέ δεν είχε δώσει σημασία στην desktop εμπειρία και το κενό αυτό ήρθε να καλύψει το Pinterest. Δεν είναι η πρώτη ιστοσελίδα που επιτρέπει την προβολή φωτογραφιών από το Instagram αλλά κάτι μας λέει ότι είναι, ίσως, η πιο ξεχωριστή. Οι developers, μάλιστα, εργάζονται πάνω στην κυκλοφορία ειδικής έκδοσης για το iPad.

«Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ αστείο αν συνδυάζαμε δύο από τις δημοφιλέστερες και πιο πολύτιμες εταιρείες στον πλανήτη», δηλώνει ο Pongpaet. Φαίνεται ότι η απόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα θετική αφού η ιστοσελίδα λαμβάνει ήδη χιλιάδες επισκέψεις ενώ καμία εκ των Pinterest, Instagram δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους. «Μας αρέσει να το χρησιμοποιούμε οι ίδιοι και θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε έναν όμορφο τρόπο στους χρήστες για να έχουν πρόσβαση στο Instagram στο Διαδίκτυο».

[via Wired]

Loading