Pocket TV: Κάντε την τηλεόρασή σας "έξυπνη" με Android 4.0 [Video]

pocket tv

Το Pocket TV, ένα νέο project στο Kickstarter υπόσχεται να κάνει οποιαδήποτε τηλεόραση "έξυπνη". Η υλοποίηση είναι πολύ απλή: πρόκειται ουσιαστικά για έναν μικρό υπολογιστή τσέπης με έξοδο HDMI και λειτουργικό Android 4.0 που συνδέεται στην τηλεόραση επιτρέποντας την χρησιμοποίησή της ως ένα μεγάλο tablet ανάλυσης 1080p.

Περιλαμβάνει Wi-Fi, 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, υποδοχή για microSD, επεξεργαστή 1GHz Cortex A9 και 512ΜΒ μνήμης RAM. Όσον αφορά το χειρισμό τα πράγματα είναι και εδώ απλά αφού λειτουργεί με το στάνταρ IR remote ενώ υπάρχει και η επιλογή χρησιμοποίησης  εφαρμογής στο κινητό σας ή η παραγγελία του "Air Remote", το οποίο είναι ένα μίνι πληκτρολόγιο με γυροσκόπιο που λειτουργεί σαν το χειριστήριο του Wii ουσιαστικά.

Να σημειώσουμε ότι το project έχει λάβει την χρηματοδότηση που απαιτούσε, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε και στην πράξη το ερχόμενο Φθινόπωρο. Θα κοστίζει περίπου $190 (Pocket TV + Air Remote). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε στην σελίδα του προϊόντος στο Kickstarter.

Loading