Το Pornhub το...τερμάτισε με το φετινό δώρο για τη "Γιορτή της Μητέρας" [Video]

Το πόσο μπροστά είναι το τμήμα marketing του Pornhub το έχουμε δει σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, είτε με gadgets, είτε με δωροκάρτες, είτε με διαφημιστικά σποτ. Αυτή τη φορά, όμως, πραγματικά το...τερμάτισαν με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας (16 Μαΐου) και αναμένεται μεγάλη διαμάχη μεταξύ αυτών που θα το βρουν διασκεδαστικό και αυτών που θα νιώσουν ότι το παράκαναν.

Διαβάστε επίσης: TrickPics: Το Pornhub μετατρέπει τις γυμνές φωτογραφίες σας σε…κατάλληλες [Video]

Με σκοπό να προωθήσει τη νέα κατηγορία με υλικό εικονικής πραγματικότητας, το Pornhub προτείνει φέτος να αφήσουμε στην άκρη τα κλασικά δώρα και να παραγγείλουμε από αυτούς ένα δωρεάν VR headset τύπου Google Cardboard, το οποίο ονομάζει "Mommy's Special Glasses". Η αποστολή γίνεται σε ειδική "αθώα" θήκη και ο παραλήπτης αρκεί να τοποθετήσει το smartphone του για να παρακολουθήσει το VR υλικό της πλατφόρμας.

Διαβάστε επίσης: Wankband: Το #WTF wearable gadget της δεκαετίας… από το Pornhub [Video]

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Pornhub, Corey Price,

"Οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε κάτι κλασικό, όπως κάρτες ή λουλούδια, αλλά σκεφτήκαμε ότι οι φίλοι μας θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το δώρο που κάθε μητέρα θα ήθελε, αλλά φοβάται να ζητήσει"

Well played, Pornhub, well played...

Loading