Από τον περασμένο Οκτώβριο είχε γίνει γνωστή η συνεργασία της PUMA με την Sagem, για τη δημιουργία ενός κινητού τηλεφώνου. Συν τοις άλλοις, η PUMA ανέβασε και μια ιστοσελίδα με αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του τηλεφώνου, χωρίςόμως κάποια άλλη πληροφορία.

Όμως, τα τσακάλια από το ElectricPig, ψάχνωντας στο source code της ιστοσελίδας, βρήκαν κάποιες πληροφορίες που μάλλον η PUMA δεν ήθελε να δημοσιοποιηθούν ακόμα:

‘’ Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα PUMA PHONE. Το PUMA PHONE είναι μια φορητή συσκευή με λειτουργίες που σχετίζονται με το lifestyle και τα αθλήματα όπως PUMA Icon Messaging, Solarmeter (Solar Cell), Photo Sharing, GPS tracker, Bike Tracker, Run Tracker, Video Chat, Pedometer, Stopwatch, Music Turntable. Είναι επίσης μια συσκευή που σας δίνει πρόσβαση στο PUMA WORLD (τα τελευταία νέα για διάφορα αθλήματα), στο PUMA Community (PUMA στα Facebook, Twitter, YouTube, Flickr), στο PUMA Products και σε αποκλειστικά παιχνίδια και εφαρμογές της εταιρίας’’.

Ακόμη, διέρευσε μια φωτογραφία του πίσω μέρους της συσκευής, όπου διακρίνονται το λογότυπο της PUMA, η κάμερα και μια ηλιακή κυψέλη για φόρτιση.

Από την αντίστροφη μέτρηση καταλαβαίνουμε ότι θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Mobile World Congress 2010, οπότε αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα.

[πηγή ElectricPig]
Advertisements