Red Dead Redemption 2: Δείτε το launch trailer και ξεκινήστε να το κατεβάζετε από τώρα... [Video]

Με την 26η Οκτωβρίου να βρίσκεται μια εβδομάδα μακριά, η Rockstar Games προχώρησε σήμερα στη δημοσίευση του launch trailer για το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2 και ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι από σήμερα τα μεσάνυχτα θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το download σε PS4 ή Xbox One, αν φυσικά έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι.

Η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει μια εβδομάδα νωρίτερα τη διαδικασία του download διότι το μέγεθος του παιχνιδιού απαιτεί 99GB ελεύθερα στα PS4 και 107GB στα Xbox One.

Αμερική, 1899. Έχει έρθει η αρχή του τέλους για την Άγρια Δύση, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες παράνομες συμμορίες. Όσοι δεν παραδίνονται ή δεν καταθέτουν τα όπλα, θα εκτελούνται.

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde τρέπονται σε φυγή. Καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι κορυφαίοι κυνηγοί επικυρηγμένων βρίσκονται στα ίχνη τους, η συμμορία πρέπει να ληστεύει και να μάχεται στην άγρια ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Οι εσωτερικές τριβές απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία και ο Arthur καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά ή αν θα μείνει πιστός στη συμμορία που τον ανέθρεψε."

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για Xbox One και PS4, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν θα δούμε έκδοση για Windows PC. Μετά από λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Red Dead Redemption Online, στη φιλοσοφία του GTA Online.

Loading