Εάν έχετε μικρά παιδιά (ή μεγάλους αδέξιους...) που τους ενδιαφέρει η μαγειρική, θα πρέπει να μάθουν να ψιλοκόβουν τα λαχανικά. Όμως, θα τους δίνατε ποτέ το μαχαίρι για να το κάνουν; Τώρα με το Safe Slice είναι αρκετά ασφαλής για να το κάνουν μόνοι τους.

Το Safe Slice είναι μια δαγκάνα από καουτσούκ στην οποία στηρίζεται το λαχανικό που θέλετε να ψιλοκόψετε, κρατώντας τα δάχτυλα σας μακριά από την άκρη του μαχαιριού. Οι μαλακές λαβές του, επιτρέπουν στον χρήστη να μετακινεί άνετα το λαχανικό κατά τη διάρκεια της κοπής. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και καουτσούκ, πλένεται εύκολα σε πληντύριο πιάτων και χωράει σε οποιαδήποτε κουζίνα.

Είναι ένα πολύ καλό gadget για παιδιά που τους ενδιαφέρει όχι μόνο η μαγειρική, αλλά και τα λαχανικά γενικότερα, καθώς πολλές μελέτες έδειξαν ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν μόνα τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προσθέσουν τα λαχανικά στη διατροφή τους. Ακόμη, με την ασφάλεια που παρέχει το Safe Slice για τα κοψίματα, είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την εκμάθηση της σωστής κοπής στη μαγειρική.

Και μη ξεχνάτε! Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται με μαχαίρια που δεν είναι καλά ακονισμένα, γι'αυτό κρατάτε τα μαχαίρια σας κοφτερά! Το κόστος του Safe Slice είναι περίπου 7$ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Advertisements