Ο Samsung CLP-315 είναι ίσως ο μικρότερος έγχρωμος Laser εκτυπωτής της αγοράς. Αυτός ο αποδοτικός, μικρών διαστάσεων έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ με την εντυπωσιακή εμφάνιση σχεδιάστηκε για να καλύψει κάθε επαγγελματική σας ανάγκη. Τώρα ακόμα και μικρές επιχειρήσεις αλλά και οικιακά γραφεία μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και να επωφεληθούν από την εντυπωσιακή ποιότητα αυτού του εκτυπωτή. Με διαστάσεις 388 mm x 313 mm x 243 mm, αυτός ο έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ χωρά σε οποιαδήποτε επιφάνεια γραφείου.

Ο CLP-315 τυπώνει ασπρόμαυρα γρηγορότερα από τους άλλους ανταγωνιστικούς εκτυπωτές λέιζερ της αγοράς. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι περίπου το 70% των εκτυπώσεων από έγχρωμους εκτυπωτές και πολυμηχανήματα λέιζερ είναι ασπρόμαυρες.

Με διαστάσεις 388 x 313 x 243 mm (15,3 x 12,3 x 9,6 ίντσες) είναι πιο μικρός από τους περισσότερους Inkjet της αγοράς, έτσι  εξοικονομείται πολύτιμος ελεύθερος χώρος στην επιφάνεια του γραφείου σας.

Ο CLP-315 παράγει έγχρωμες εκτυπώσεις σταθερής ποιότητας που δεν επηρεάζονται από την υγρασία και αντέχουν στο χρόνο ενώ οι inkjet εκτυπώσεις είναι ευαίσθητες στην υγρασία και ξεθωριάζουν με το πέρασμα του χρόνου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Λειτουργία : Έγχρωμη εκτύπωση
  • Ταχύτητα εκτύπωσης (ασπρόμαυρης) : Μέχρι 16 σελίδες A4 / λεπτό (17 σελίδες Letter / λεπτό)
  • Ταχύτητα εκτύπωσης (έγχρωμης) : Μέχρι 4 σελίδες A4 / λεπτό (4 σελίδες Letter / λεπτό)
  • Ανάλυση εκτύπωσης : Μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης μέχρι 2.400 x 600 dpi
Advertisements