Samsung Galaxy Fold: Επίσημο, αναλυτικό infographic για τις τεχνικές προδιαγραφές του

Samsung Galaxy Fold video presentation

Λίγες ημέρες απομένουν για το λανσάρισμα στην αγορά του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της Samsung και η εταιρεία είναι λογικό να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να προωθήσει τη συσκευή, παρά το γεγονός ότι κοστίζει αρκετά και σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται σε όλους.

Η Samsung δημοσίευσε ένα infographic για το Samsung Galaxy Fold, στο οποίο περιγράφει με αναλυτικές λεπτομέρειες τις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής όταν είναι ανοικτή και κλειστή.

Το Samsung Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone που θα δούμε στην αγορά από παραδοσιακό κατασκευαστή και για πολλούς θα αποτελέσει το πρώτο crash test όχι μόνο για την ίδια την εταιρεία, αλλά και γενικότερα για την κατηγορία των αναδιπλούμενων. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι υπόλοιποι μεγάλοι κατασκευαστές (πλην της Huawei) παραμένουν συγκρατημένοι.

Από τις 26 Απριλίου ανοίγουν οι προπαραγγελίες και από τις 3 Μαΐου θα βρίσκουμε το Samsung Galaxy Fold σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα €2000.

Loading