Σε ρέντα ο @onleaks τον τελευταίο καιρό, καθώς μετά τα CAD renders των iPhone (2018) που αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες, τώρα επιστρέφει με τα αντίστοιχα renders του Samsung Galaxy Note9 που μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για την εμφάνιση του και ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούν για αυτό τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως βλέπουμε, η πρόσοψη του Samsung Galaxy Note9 θυμίζει αρκετά αυτήν του Galaxy Note8. Παρόλα αυτά, στο πίσω μέρος βλέπουμε ότι έχει αλλάξει η διάταξη της πίσω διπλής κάμερας (είναι κεντρικά επάνω σε οριζόντια θέση) και ακριβώς από κάτω έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι διαστάσεις του λέγεται ότι θα είναι 161.9 x 76.3 x 8.8mm, δηλαδή θα είναι ελαφρώς πιο συμμαζεμένο σε σύγκριση με το Galaxy Note8.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note9 φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 6.4” Super AMOLED QHD+ με αναλογία εικόνας 18.5:9 και γραφίδα S Pen, επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845, επεξεργαστή γραφικών Adreno 630 GPU, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 12MP + 12MP με τους αισθητήρες του Galaxy S9+, εμπρόσθια κάμερα 8MP και μπαταρία 4000mAh.

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Advertisements