Το Samsung Galaxy S III συνεχίζει να πουλά με εκπληκτικούς ρυθμούς και για πρώτη φορά κερδίζει την πρώτη θέση σε μηνιαίες πωλήσεις στην αγορά των ΗΠΑ, ξεπερνώντας σε αριθμό αυτές του iPhone 4S για το μήνα Αύγουστο.

Samsung Galaxy S III

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Canaccord Genuity, είναι η πρώτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 4S (Οκτώβριος 2011) όπου δεν κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις για την Αμερικανική αγορά. Ωστόσο, συμπληρώνουν, οι πωλήσεις του iPhone 4S άρχισαν να εμφανίζουν πτωτική τάση τους τελευταίους δύο μήνες περισσότερο επειδή οι καταναλωτές κρατήσαν τα χρήματα τους για το νέο iPhone, παρά επειδή προτίμησαν κάτι άλλο.

Παράλληλα, το Samsung Galaxy S III αποδείχτηκε ότι είναι το μοναδικό Android smartphone που μπορεί να ακολουθήσει τις πωλήσεις του iPhone, γι' αυτό η Apple κυνήγησε τόσο πολύ την υπόθεση των πατεντών και μάλιστα το συμπεριέλαβε πρόσφατα σε σχετική τροποποίηση της καταγγελίας.

Πάντως, ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμα πιο σκληρός μετά την παρουσίαση του νέου iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου. Samsung Galaxy S III τώρα ή να περιμένουμε να δούμε το νέο iPhone πρώτα;

[via CNET]

 

Advertisements