Μόλις προχτές οι OnLeaks και 91Mobiles αποκάλυψαν renders και ένα 360º video που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει την εμφάνιση του Samsung Galaxy S10 Plus από κάθε γωνία, και τώρα επιστρέφουν οι ίδιοι για να διορθώσουν τους ισχυρισμούς τους με νέο υλικό. Στα νέα renders και στο νέο video θα παρατηρήσετε ότι έχουν μειώσει τα bezels στην οθόνη, ενώ συμπεριλαμβάνουν και τέταρτο αισθητήρα στην οριζόντια πίσω κάμερα.

Θα μπορούσαμε να αποδώσουμε αυτές τις αλλαγές των έγκριτων leaksters στο γεγονός ότι οι πληροφορίες που λαμβάνουν δεν είναι ξεκάθαρες για ποιο μοντέλο της οικογένειας Samsung Galaxy S10 απευθύνονται. Παρόλα αυτά, έχει λογική και το πρώτο σενάριο που είδαμε (με την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος) και το σημερινό, ενώ σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος με κυρτή οθόνη και αυτήν την οπή σε σχήμα χαπιού για τη διπλή εμπρόσθια κάμερα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Εξάλλου, ήρθε στη δημοσιότητα και μια εικόνα από το μπροστινό panel του Samsung Galaxy S10 Plus που επίσης επιβεβαιώνει αυτή τη μορφή της εμπρόσθιας κάμερας, όπως και δύο αληθοφανή concepts που ίσως μας φέρνουν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 6.4'' Super AMOLED QHD+, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, επεξεργαστή γραφικών Adreno 640, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB minimum αποθηκευτικό χώρο, τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, διπλή selfie κάμερα, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων 3D Sonic Sensor τεχνολογίας υπερήχων της Qualcomm, υποστήριξη δικτύων 5G, μπαταρία 3700mAh, υποδοχές USB Type-C και 3.5mm για ακουστικά, ξεχωριστό κουμπί Bixby και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie με Samsung One UI.

Εξυπακούεται ότι διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για όλα τα παραπάνω.

[via]

Advertisements