Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S και ήδη ξεκίνησαν οι φήμες για το διάδοχο του, που αναμένεται να το δούμε επίσημα στις αρχές του 2011. Οι πληροφορίες προέρχονται από ένα ρώσικο forum και αναφέρεται ότι το Samsung Galaxy S2 i9200 θα διαθέτει εκπληκτική οθόνη 4.3'' Super AMOLED ανάλυσης 1280 x 720 με περίπου 340 pixel ανά ίντσα, με προφανή στόχο να ανταγωνιστεί επάξια την Retina Display της Apple.

Samsung Galaxy S2 i9200

Τα ωραία συνεχίζονται με επεξεργαστή 2GHZ (!), μνήμη RAM 1GB και μνήμη ROM 4GB, αποθηκευτικό χώρο flash 32GB και υποδοχή κάρτας microSD, κάμερα 8MP με δυνατότητα λήψης video Full HD, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android Gingerbread. Ακόμη, θα περιλαμβάνονται WiFi b/g/n, A-GPS, Bluetooth 3.0, επιταχυντόμετρο, γυροσκόπιο και αισθητήρες φωτός ambient.

Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για ένα iPhone killer smartphone από τη Samsung, με απίστευτη οθόνη AMOLED 5ης γενιάς και επεξεργαστή τον νέο Samsung Hummingbird, αν και προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει για τέτοιες ταχύτητες. Φυσικά, διατηρούμε αρκετές αμφιβολίες για την πραγματοποίηση του, αλλά φαίνεται ότι θα είναι μια πολύ σοβαρή προσπάθεια της Samsung να καθιερωθεί στην κορυφή της αγοράς των smartphone.

[πηγή Itrans]
Advertisements