Samsung Gear Fit 2 Pro: Το αναβαθμισμένο fitness band της εταιρείας με αντοχή σε βάθος 50m

Μία από τις συσκευές που θα παρουσιάσει η Samsung στην IFA 2017 θα είναι και το Gear Fit 2 Pro, ένα αναβαθμισμένο fitness band που διέρρευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και από εκεί μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του.

Η εμφάνιση του Samsung Gear Fit 2 Pro δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με το περυσινό μοντέλο. Διαθέτει οθόνη 1.5'' AMOLED ανάλυσης (216 x 432), 4GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 200mAh, κεραία Bluetooth 4.2, GPS και αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού. Οι διαστάσεις του είναι 51 x 25mm και ζυγίζει 34gr, αλλά αυτή τη φορά η αδιάβροχη κατασκευή του αντέχει για να το φοράς ακόμη και σε βάθος 50m. Φυσικά, προσφέρει στον χρήστη οτιδήποτε περιμένει κανείς σχετικά με την καταγραφή της δραστηριότητάς του.

Η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή, αν και ο Evan Blass ισχυρίζεται ότι θα κοστίζει $199, ελαφρώς πιο ακριβό από το προηγούμενο μοντέλο ($179). Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, επομένως, τότε θα μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε και τυπικά τα παραπάνω.

[via]

Loading