Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μέσω Twitter 100 φορές!

Ένας Μαλαισιανός ακτιβιστής αναγκάστηκε να ζητήσει 100 φορές συγγνώμη από γνωστό περιοδικό της χώρας σε μια ασυνήθιστη υπόθεση συμβιβασμού για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω …Twitter!

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Fahmi Fadzil εν βρασμώ ψυχής παραπονέθηκε μέσω Twitter, ότι η έγκυος φίλη του αδικήθηκε από τον εργοδότη της, δημοφιλές περιοδικό υπό τη διεύθυνση της Blu Inc Media.

Σχεδόν αμέσως απολογήθηκε στην Blu Inc με νέο μήνυμα του στο Twitter, όμως η εταιρεία δεν άφησε έτσι το ζήτημα και αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά. Συγκεκριμένα, απαιτούσε χρηματική αποζημίωση από τον Fadzil για συκοφαντική δυσφήμιση και δημόσια απολογία του σε μεγάλη εφημερίδα της χώρας.

Ο Fadzil κατάφερε να προχωρήσει σε συμβιβασμό με την Blu Inc, ο οποίος, όμως, προέβλεπε έναν ασυνήθιστο όρο: να ζητήσει συγγνώμη από την εταιρεία μέσω Twitter 100 φορές σε διάστημα, μάλιστα, 3 ημερών! Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαλαισιανός ακτιβιστής έχει 4.200 followers.

Το μήνυμα απολογίας του, που εμφανίζεται από χθες στο Twitter κάθε μισή ώρα, γράφει το εξής:

“Δυσφήμισα την Blue Inc Media και το Female Magazine. Οι δηλώσεις μου στο Twitter σχετικά με την πολιτική Ανθρωπίνων Πόρων που ακολουθεί η εταιρεία ήταν αναληθείς. Παίρνω πίσω τα λεγόμενα μου και ζητώ δημοσίως συγγνώμη!”

[πηγή digital spy]

 

This entry was posted in Internet, Misc, Social networks, Twitter. Bookmark the permalink.