Τα smartphones είναι οι πλέον αξιόπιστες συσκευές, το iPhone 4 η κορυφαία

Η SquareTrade έρχεται με μια εκτενή έρευνα σχετικά με το πιο αξιόπιστο smartphone της αγοράς, αλλά και μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα gadgets γενικότερα.

Γενικά, τα smartphones παρά την πολυπλοκότητα τους εμφανίζουν λιγότερες δυσλειτουργίες, σε σχέση με άλλες κατηγορίες καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, με το iPhone 4 να θεωρείται το πλέον αξιόπιστο, αν και κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

Μετά από ένα χρόνο χρήσης, υπολογίζεται ότι το iPhone 4 θα έχει ποσοστό ατυχήματος (πέσιμο - σπάσιμο κλπ.) 13.8%, τα Motorola - HTC 12.2%, το iPhone 3GS 9.4% και τα Blackberry 6.7%, γεγονός που δείχνει ότι οι χρήστες BlackBerry προσέχουν περισσότερο τις συσκευές τους!

Από τα παραπάνω μπορούμε να πούμε ότι το iPhone 4, παρά το γεγονός ότι τα υλικά κατασκευής του είναι κορυφαία τεχνολογικά, εμφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων είτε λόγω λάθος σχεδιασμού (πέφτει πιο εύκολα από το χέρι), είτε λόγω μη σωστής προστασίας του εσωτερικού του.

Πάντως για όσους βιαστείτε να κατηγορήσετε τους κατόχους iPhone ότι είναι απρόσεκτοι και γκαφατζήδες, η έρευνα αναφέρει ότι έχουν τα μικρότερα ποσοστά σε ριξίματα υγρών επάνω στα κινητά τους...

[πηγή SquareTrade]
Loading