Προβλέποντας τους νικητές της Eurovision 2012 μέσω των Social Networks

Η Eurovision 2012 ξεκινάει σήμερα (Α’ ημιτελικός) με την Ελλάδα και την Κύπρο να διεκδικούν 2 από τα 10 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 26 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Τα δημοφιλέστερα Social Media Networks (FacebookTwitter και YouTube) “δείχνουν” ότι η Κύπρος θα προκριθεί στον τελικό και θα κονταροχτυπηθεί με την Ρωσία για την 1η θέση.

Για την Ελλάδα δυστυχώς τα νούμερα είναι τόσο μικρά που δεν εμφανίζεται στα πρώτα 5 αποτελέσματα των δημοφιλέστερων κοινωνικών δικτύων και ως εκ τούτου απουσιάζει από την τελική πρόβλεψη.

2012 Eurovision song contest Social Media predictions

Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα τόσο του σημερινού ημιτελικού όσο και του Σαββατιάτικου τελικού για να διαπιστώσουμε αν τα στατιστικά δεδομένα που αντλούμε από τα Social Media μπορούν να αποτελέσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινής γνώμης.

[via Socialnumbers]

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in Misc. Bookmark the permalink.

Comments are closed.