Sonic the Hedgehog 2: Το sequel της κινηματογραφικής μεταφοράς έρχεται τον Απρίλιο του 2022

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε ότι ετοιμάζεται το sequel της πολύ επιτυχημένης κινηματογραφικής μεταφοράς του Sonic the Hedgehog, αλλά πλέον έχουμε επίσημα στοιχεία από την Paramount. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser και αποκάλυψε ότι το Sonic the Hedgehog 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2022, επομένως, έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας.

Σχετικά με την υπόθεση δεν αποκαλύφθηκε κάτι, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα δούμε τον Tails που ψάχνει να βρει τον φίλο του (Sonic) κάπου στη Γη. Όσοι έχετε δει την πρώτη ταινία θα θυμάστε ότι επικεντρώθηκε περισσότερο στη σχέση του Sonic με τον Tom, οπότε δεν αποκλείεται να ανοίξει περισσότερο ο κόσμος στο sequel για να δούμε και άλλους γνώριμους χαρακτήρες από τα video games.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading