Η Sony Japan ανακοίνωσε μερικά νέα VAIO PC, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία μέσα στον Ιούνιο και αφορούν τις σειρές VAIO L, VAIO J και VAIO F.

Sony VAIO L

Η σειρά VAIO L περιλαμβάνει συστήματα all-in-one (AIO) με ή χωρίς ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης. Το νέο μέλος της σειρά είναι το VPCL139FJ/T με οθόνη 24'' Full HD, dual φηφιακό δέκτη, dual AVC Transcoding και Blu-ray drive. Θα κυκλοφορήσει σε τιμή €2250, ενώ θα υπάρχει και έκδοση χωρίς touchscreen σε τιμή €1950. Θα κυκλοφορήσουν στις 19 Ιουνίου.

Sony VAIO J

Η σειρά VAIO J περιλαμβάνει συστήματα AIO 21.5'' με dual ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης, dual AVC Transcoding και Blu-ray drives για τα δύο high-end μοντέλα, τα οποία κοστίζουν €2000 και €1800 (χωρίς touchscreen) αντίστοιχα, ενώ στη σειρά περιλαμβάνεται και φθηνότερο μοντέλο με DVD drive και dual επίγειο δέκτη τηλεόρασης, το οποίο κοστίζει €1450. Θα κυκλοφορήσουν στις 19 Ιουνίου.

Sony VAIO F

Η σειρά VAIO F περιλαμβάνει τρία μοντέλα 16.4'', με το κορυφαίο να διαθέτει dual ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης, dual AVC Transcoding και Blu-ray drive, το μεσαίο dual επίγειο δέκτη TV, dual AVC Transcoder και Blu-ray drive, ενώ το φθηνότερο μοντέλο διαθέτει dual επίγειο δέκτη TV και DVD drive. Θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιουνίου σε τιμές €2300, €1800 και €1600 αντίστοιχα.

[πηγή WatchImpress]
Advertisements