Η Sony μπορεί να εντοπίσει τα “σπασμένα” PS3

Τελικά φαίνεται ότι η χαρά για το “σπάσιμο” του PS3 δε θα κρατήσει για πολύ, καθώς υπάρχει πληροφόρηση ότι η Sony μπορέι να εντοπίσει τις κονσόλες που χρησιμοποιούν το PS Jailbreak USB dongle όταν αυτές συνδεθούν στο PlayStation Network (PSN).

Το PS Jailbreak USB dongle επιτρέπει στους χρήστες PS3 να σώζουν παιχνίδια σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και στη συνέχεια να τα παίζουν χωρίς να χρειάζεται το αυθεντικό δισκάκι, καθώς η συσκευή ξεγελά την κονσόλα. Όμως, για να γίνει αυτό χρησιμοποιείται το backup management software του USB, κάτι που μπορεί να εντοπιστεί από τη Sony μέσω των PSN και PS3hax.net. Έτσι, η εταιρία βασίζεται στον “φόβο” των χρηστών, ότι με χρήση του PS Jailbreak θα αποβληθούν από το PSN.

Τέλος, το PS Jailbreak λέγεται ότι λειτουργεί με το τωρινό firmware 3.41, τόσο για slim όσο και για παλαιότερες κονσόλες, αλλά η OzModChips.com αναφέρει ότι το software της συσκευής έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης σε περίπτωση που η Sony καταφέρει να το μπλοκάρει σε μελλοντικό firmware update.

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming, Misc, Sony and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.