Η Sony καθυστερεί την επαναλειτουργία του PSN, προσφέρει δωρεάν παιχνίδια!

Η ιστορία με τις επιθέσεις στις υπηρεσίες Sony PlayStation Network/Qriocity και SOE είχε νέα επεισόδια την εβδομάδα που μας πέρασε, με τον Sir Howard Stringer, CEO της Sony, να δηλώνει ότι θα είναι και πάλι online μέσα στις επόμενες ημέρες.

Sony PlayStation Network Hacked

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς η εταιρία ανακάλυψε νέα κενά ασφαλείας και θέλει να είναι σίγουρη προτού επαναφέρει σε λειτουργία της υπηρεσίες της, ενώ υπάρχει και έντονη φημολογία για τρίτη επίθεση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε!

Η Sony συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες για τη διασφάλιση των συστημάτων της, ενώ ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μέχρι και $1 εκατ. ασφάλεια για τυχόν τραπεζικές υποκλοπές από τις “κλεμμένες” πιστωτικές κάρτες.

Επιπλέον, λέγεται ότι θα προσφέρει δωρεάν δύο παιχνίδια σε κάθε χρήστη που διατηρεί λογαριασμό στο PlayStation Network, με δυνατότητα επιλογής από 5 τίτλους (άγνωστους μέχρι στιγμής), κάτι φυσικά που θα γίνει μετά την πλήρη αποκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία του PSN.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι τις πρώτες ημέρες υπήρξε εχθρική αντιμετώπιση από το σύνολο των χρηστών και του Τύπου, η ψυχολογία έχει αντιστραφεί και η Sony δε θα βγει εντελώς ζημιωμένη. Άλλωστε, το “πάθημα” της έχει ευαισθητοποιήσει και όλες τις εταιρίες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα τον καλύτερο έλεγχο των συστημάτων ασφαλείας.

[πηγή PlayStationBlog]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming, Sony and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.