Το Sony Ericsson C905 ανήκει στην σειρά CyberShot κινητών και είναι φτιαγμένο για την λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών. H εκπληκτική κάμερα 8,1 Megapixels σας προσφέρει ζωντανές, μοναδικές και πεντακάθαρες φωτογραφίες, εφοδιασμένη με ακόμα περισσότερες λειτουργίες μιας κανονικής ψηφιακής μηχανής.

  • Εστίαση στους ανθρώπους

Εάν υπάρχουν άνθρωποι στη φωτογραφία σας, ενεργοποιήστε την Ανίχνευση προσώπου. Το C905 σας εντοπίζει αυτόματα τα πρόσωπα και εστιάζει σ' αυτά.

 

  • Στο σκοτάδι...

Μην αφήνετε τον ανεπαρκή φωτισμό να σας σταματήσει. Όταν βγάζετε φωτογραφίες, το φλας ανάβει αυτόματα όποτε χρειαστεί. Το φλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις λήψεις BestPic και video.

  • Μοναδικά αποτελέσματα

Κάντε λήψεις με άψογα αποτελέσματα με τον σταθεροποιητή λήψης βίντεο και φωτογραφίας και την λειτουργία περιορισμού κόκκινων ματιών.

  • Μοιραστείτε τη ζωή σας!

Βγάζουμε φωτογραφίες για να τις μοιραζόμαστε Με το C905 σας, αποκτάτε αυτόματα το προσωπικό σας blog. Δημοσιεύστε τις φωτογραφίες και τα video σας, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, για να τα δουν όλοι.

Video-κλήση
Δείτε ποιος μιλάει στο 3G τηλέφωνό σας. Με τη video-κλήση, βλέπετε ζωντανά σε video το συνομιλητή σας και αυτός εσάς.

HSDPA - μεγάλη ταχύτητα λήψης
Απολαύστε Internet στο κινητό σας με ταχύτητα παρόμοια με broadband. 'Κατεβάστε' στη στιγμή μεγάλα αρχεία και συνημμένα email. Εμφανίστε τοποθεσίες web και news feed στην οθόνη σας σε δευτερόλεπτα. Το HSDPA πηγαίνει το 3G ακόμη παραπέρα.

Ένας άνετος τρόπος σύνδεσης
Ξεχάστε τα καλώδια - προχωρήστε στο ασύρματο μέλλον. Συνδεθείτε με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth για συγχρονισμό, κοινή χρήση και αποστολή υλικού, αλλά και μέσω WiFi για ασύρματη δικτύωση του κινητού σας. Ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε μεταφορά δεδομένων από και προς τον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου USB.

Advertisements