Η απολογία της Sony στην E3 2011!

Λίγo πριν την επίσημη παρουσίαση του PS Vita, ο CEO της Sony Computer Entertainment, Jack Tretton, ανέβηκε στη σκηνή της E3 2011 και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει συγγνώμη για όλα!

Όπως είδαμε τον περασμένο Απρίλιο η υπηρεσία PlayStation Network δέχτηκε επίθεση από hackers με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν προσωπικά δεδομένα των χρηστών, όπως ονόματα, διευθύνσεις, passwords και αριθμοί πιστωτικών καρτών. To PSN παρέμεινε κλειστό για ένα μήνα και επέστρεψε με βελτιωμένη ασφάλεια.

O Jack Tretton χαρακτήρισε το ζήτημα ως “ελέφαντα στο δωμάτιο” αναγνωρίζοντας έτσι τη σοβαρότητα και τις διαστάσείς του.

Αρχικά ευχαρίστησε τους μεταπωλητές αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Γνωρίζουμε ότι το ζήτημα κόστισε ακριβά. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη που μας δείξατε! Χωρίς εσάς δε θα βρισκόμασταν εδώ που είμαστε…”

Στη συνέχεια απολογήθηκε στους εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο:

“Εσείς είστε η ψυχή της εταιρείας. Χωρίς εσάς δεν υπάρχει PlayStation. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους της εταιρείας για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε. Γνωρίζουμε ότι σας απομακρύναμε από αυτό που αγαπάτε να κάνετε. Η αφοσίωσή σας στην Playstation μας εμπνέει! “

Παρόλο που αυτή δεν ήταν η πρώτη απολογία της Sony, φάνηκε να είναι η πιο ανθρώπινη. Τα λόγια του Jack Tretton, αν και ήταν γραμμένα από πριν, έμοιαζαν να είναι από καρδιάς.

[πηγή ibtimes]

 

 

 

This entry was posted in Gaming, Sony and tagged . Bookmark the permalink.