Μετά τις νέες προσθήκες στις σειρές VAIO J/L/F η Sony ανακοίνωσε τρεις νέες σειρές notebook VAIO, την 14'' VAIO EA, την 15.5'' VAIO EB και την 17.3'' VAIO EC!

Sony VAIO EA Series

Οι σειρές VAIO EA/EB προσφέρονται σε εντυπωσιακά χρώματα (φωσφοριζέ πράσινο, έντονο ροζ, γαλάζιο, λευκό, μαύρο και καφέ), με περαιτέρω δυνατότητα για διακόσμηση του πληκτρολογίου, ενώ η σειρά VAIO EC κυκλοφορεί μόνο σε μαύρο χρώμα. Οι επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται είναι Intel Core i3 2.26GHz, αλλά υπάρχει επιλογή και για Intel Core i5.

Sony VAIO EB Series

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των νέων σειρών VAIO περιλαμβάνονται μνήμη RAM 4-8GB, σκληρός δίσκος 320-500GB, ενσωματωμένη θύρα HDMI και DVD drive με επιλογή για αναβάθμιση σε Blu-ray burner. Ακόμη, χρησιμοποιούν τα Windows 7 Home Premium, αλλά επιπλέον υπάρχει και ένα νέο γρήγορο λειτουργικό σύστημα της Sony με το οποίο ο χρήστης μπορεί να δεί εύκολα τα email του ή να σερφάρει στο Ίντερνετ χωρίς να φορτώσει τα Windows 7.

Sony VAIO EC Series

Τέλος, οι σειρές VAIO EA/EB χρησιμοποιούν κάρτα γραφικών της Intel, με επιλογή για ATI Mobility Radeon HD 5470 512MB, ενώ η VAIO EC έχει ως βασική κάρτα γραφικών την προαναφερθείσα HD 5470, με επιλογή για την αναβαθμισμένη HD 5650 1GB.

Η σειρά EA ξεκινά από τα €650, η σειρά EB από τα €600 και η σειρά EC από τα €700. Αμφότερες θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο, αλλά η Sony ήδη δέχεται προπαραγγελίες.

[πηγή Sonystyle]
Advertisements