Η Sony ανανεώνει τη σειρά ultraportable notebook Sony VAIO P, καθώς πλέον θα μπορείτε να επιλέξετε επεξεργαστή Intel Atom Z530, Z540 ή Z560, ενώ θα διαθέτει 64GB SSD, επιταχυντόμετρο για αυτόματη αλλαγή της εικόνας από landscape σε portrait, 3G και GPS!

Ο χειρισμός γίνεται είτε μέσω του κεντρικού trackball, είτε με το νέο touchpad που έχει ενσωματωθεί στην οθόνη (ιδανικό για να χρησιμοποιείτε το Sony VAIO P όταν περπατάτε). Ακόμη, η Sony έχει προεγκατεστημένη μια εφαρμογή GPS στην οποία φαίνονται οι λεπτομέρειες της τοποθεσίας καθώς επίσης δελτίο καιρού και κοντινά αξιοθέατα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR, ψηφιακή πυξίδα, δύο θύρες USB 2.0, κάρτα γραφικών Intel GMA500 και 2GB μνήμη RAM DDR2. Η οθόνη έχει μέγεθος 8'' με ανάλυση 1600 x 768, ενώ η μπαταρία του παρέχει αυτονομία 5 ωρών (ή 10 ωρών εάν επιλέξετε την μεγάλη έκδοση).

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή του, σε πορτοκαλί, μαύρο, πράσινο, ροζ και λευκό χρώμα.

[πηγή NetbookNews]
Advertisements