Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων τριμήνου της Sony, ο CFO της εταιρίας Nobuyuki Oneda, άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρία ενδιαφέρεται να εισέλθει στον χώρο των tablets, χωρίς να αναφερθεί με λεπτομέρειες για κάποιο προσχέδιο.

''Πρόκειται για μια αγορά που μας ενδιαφέρει εξίσου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε την ικανότητα να δημιουργήσουμε ένα προϊόν ανταγωνιστικό του iPad, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε λίγο πίσω''

Η Sony δήλωσε επίσης ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει μερικά νέα προϊόντα τα οποία θα είναι φτιαγμένα για υπηρεσίες network. Οι συσκευές θα συνδέονται με τo online κατάστημα της Sony για μουσική, ταινίες, παιχνίδια και ηλεκτρονικά βιβλία για διάφορα προϊόντα όπως τηλεοράσεις Bravia, Vaio PCs, Walkman και ebook readers.

Η κυκλοφορία του iPad, το Μάρτιο, δεν αναμένεται να έχει αντίκτυπο στην αγορά των ebook readers, η οποία σύμφωνα με τον Oneda μεγαλώνει εκθετικά.

'' Το Daily Edition (Sony Reader) με συνδεσιμότητα 3G έχει λάβει εξαιρετική υποδοχή και αναμένουμε μεγάλη αύξηση των πωλήσεων ''

[πηγή ComputerWorld]
Advertisements