Spotify, νέα εμφάνιση σε desktop, κινητά και web [Video]

Spotify

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την καλύτερη εκδοχή του Spotify που υπήρξε ποτέ. Με νέο, πιο σκούρο θέμα, ανανέωση στην τυπογραφία και τα εικονίδια, το άκουσμα της αγαπημένη σας μουσικής γίνεται μια ακόμη πιο ωραία εμπειρία.

Με το νέο design του Spotify, βελτιώνουμε όχι μόνο την εμφάνισή μας και τις playlists που αγαπάτε, αλλά και τους τρόπους που διαχειρίζεστε τη μουσική σας. Σήμερα, παρουσιάζουμε το Your Music που σας βοηθάει να αποθηκεύσετε, να οργανώσετε και να περιηγηθείτε στη μουσική που σας αρέσει, όπως ακριβώς θέλετε. Όλα σε ένα μέρος -και σε όλες τις πλατφόρμες.

Η δημιουργία της δικής σας μουσικής συλλογής γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

  • Content is King - To περιεχόμενο κυριαρχεί: To νέο design σας επιτρέπει να έχετε ομαλή πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική πιο εύκολα από ποτέ. Το σκούρο θέμα που κυριαρχεί και το νέο περιβάλλον χρήσης θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
  • Your Music - Η μουσική σας: Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας album, συλλέξτε τους καλλιτέχνες που αγαπάτε και δημιουργήστε τις δικές σας playlists με βάση τη διάθεσή σας και τη στιγμή. Βρήκατε το τραγούδι και το album που σας αρέσει; Πατήστε το save και προσθέστε το στην συλλογή σας έτσι απλά!
  • Ξέρουμε ότι θα το αγαπήσετε: Ακούσαμε όσα είχατε να μας πείτε και εξασφαλίσαμε ότι όλα θα δείχνουν και θα λειτουργούν όπως τα θέλετε. Μας είπατε ότι προτιμάτε ένα πιο σκούρο περιβάλλον χρήσης και ιδού!

Βελτιώνουμε επίσης το χαρακτηριστικό Browse, προσφέροντάς σας περιεχόμενο σχετικό με την εκάστοτε τοπική αγορά. Είτε ψάχνετε μουσική για να χαλαρώσετε ή την τέλεια playlist για να προετοιμαστείτε για την βραδινή σας έξοδο, η εύρεση της κατάλληλης μουσικής γίνεται πιο εύκολη από όσο είχατε φανταστεί.

«Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι χρήστες του Spotify θα λατρέψουν την μουσική εμπειρία που είναι εύκολη στη χρήση και συμβατή σε όλες τις συσκευές» δήλωσε η Michelle Kadir, Director of Product στο Spotify. «Το νέο μας design σέβεται απόλυτα τη μουσική. Και με το Your Music, η αποθήκευση της αγαπημένης σας μουσικής μόλις έγινε πραγματικά εύκολη»

Το νέο design, το Your Music και το ανανεωμένο Browse θα παρουσιαστούν σταδιακά στο iPhone, desktop και στους χρήστες του web από σήμερα, και θα διατεθούν σύντομα σε όλες τις πλατφόρμες.

[Δελτίο Τύπου]

Loading