Μια θήκη για iPhone 4 φτιαγμένη από ατσάλι!

Steel Case

Σίγουρα η πιο πάνω φωτογραφία δεν θυμίζει σε τίποτα το τελευταίο δημιούργημα της Apple, το iPhone 4!

Ο ιδιόρρυθμος σχεδιαστής Ryan Glasgow κατασκεύασε μια απίστευτη θήκη για iPhone 4 από ανοξείδωτο ατσάλι. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό ακόμη εάν το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θήκη υψηλής προστασίας (bumper case) ή ακόμη κι αν βελτιώνει το σήμα… Αν κρίνουμε από την τιμή του όμως, λογικά πρέπει να κάνει αρκετά. Κοστολογείται γύρω στα €70.

Μια σημαντική προσθήκη, που δε βλέπουμε συχνά σε άλλες θήκες, είναι η ελαστική ζώνη που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της θήκης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση σημειώσεων ή φύλαξη για τις τραπεζικές κάρτες. Η μικρή σχισμή στο μπροστινό πτερύγιο επιτρέπει την εμφάνιση των εισερχόμενων κλήσεων, και δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι δεν προσθέτει ιδιαίτερο πάχος στην συσκευή.

Steel Case

Τέλος, ο Glasgow κάνει αναφορά και στο πολύκροτο θέμα που έχει να κάνει με την λήψη σήματος της συγκεκριμένης συσκευής και δηλώνει πως θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους διαπιστώσουν πως η θήκη επηρεάζει αρνητικά την απόδοση της κεραίας του iPhone 4.

Advertisements
This entry was posted in Design, iPhone and tagged . Bookmark the permalink.