Star Wars: The Old Republic, χαμός στην πρεμιέρα!

Οι EA, Bioware και LucasArts εγκαινιάζουν σήμερα την κυκλοφορία του Star Wars: The Old Republic, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια όλων των εποχών, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερα από 100 βραβεία σε όλο τον κόσμο.

Star Wars: The Old Republic Cover

Το Star Wars: The Old Republic είναι ένα story-driven, μαζικό, διαδικτυακό παιχνίδι (MMO) από την BioWare και την LucasArts, το οποίο ανοίγει νέους δρόμους στο διαδικτυακό παιχνίδι παρέχοντας υψηλής ποιότητας, πλήρως ηχογραφημένους διαλόγους από φωνές εκατοντάδων ταλαντούχων ηθοποιών, με προσωπικές επιλογές και επιπτώσεις. Ένα εκπληκτικό διαγαλαξιακό σύμπαν, χιλιάδες ώρες παιχνιδιού και συγκλονιστικές ιστορίες!

Η ιστορία εκτυλίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τις κλασικές ταινίες Star Wars και οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν ομάδες με φίλους τους σε απευθείας σύνδεση, για να πολεμήσουν σε ηρωικές μάχες που θυμίζουν σκηνές από τις ταινίες και να εξερευνήσουν έναν γαλαξία από κατοικημένους πλανήτες.

Θα κληθούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους είτε με την Γαλαξιακή Δημοκρατία είτε με την Αυτοκρατορία του Sith και να επιλέξουν έναν από τους 8 εικονικούς Star Wars χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter and Imperial Agent.

Με φόντο μια σαρωτική μουσική επένδυση, το Star Wars: The Old Republic θα είναι η πιο συναισθηματική, συναρπαστική online εμπειρία παιχνιδιού που είχατε ποτέ.


SWTOR Cinematic Launch Trailer (The wait is over)

Ο Ray Muzyka, συνιδρυτής της BioWare, δήλωσε:

“Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για την BioWare, την EA και τους οπαδούς του Star Wars σε όλο τον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι άξιζε η αναμονή. Η υποστήριξη και οι πόροι που διατέθηκαν για το Star Wars: The Old Republic δεν τελειώνουν σήμερα. Οι καινοτομίες που θα φέρουμε στην κατηγορία είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού και των επενδύσεων στους παίκτες μας οι οποίες θα αναπτύσσονται, θα εξελίσσονται και θα μετατρέπονται με βάση τα σχόλια των παικτών κατά τη διάρκεια των εβδομάδων, μηνών και χρόνων που θα ακολουθήσουν”

Ο Greg Zeschuk, συνιδρυτής της BioWare και Γενικός Διευθυντής της επιχειρηματικής μονάδας BioWare Label’s MMO, πρόσθεσε:

“Η προσθήκη ιστορίας και προσωπικών επιλογών για τα MMO παιχνίδια πρόκειται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που οι άνθρωποι τα αντιλαμβάνονται. Εξελίσσονται, ειδικά όταν παρέχονται στο έπακρο των δυνατοτήτων υψηλής ποιότητας διάλογοι τόσο γραπτοί όσο και ακουστικοί. Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με την κυκλοφορία του The Old Republic και αναμένουμε να υπάρξει επικοινωνία με την κοινότητά μας σχετικά με το παιχνίδι για να το κάνουμε ακόμα καλύτερο στο μέλλον”

Να σημειωθεί ότι την παραμονή της έναρξης διανομής του παιχνιδιού, οι οπαδοί κατέκλυζαν τα τετράγωνα των σημείων πώλησης στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, γιορτάζοντας το ντεμπούτο του με θεματικές συγκεντρώσεις, κοστούμια βασισμένα σε χαρακτήρες και αναμνηστικά δώρα.

Οι εταιρείες EA, BioWare και LucasArts συνέχισαν τον εορτασμό της προώθησης του παιχνιδιού φιλοξενούμενοι στην τελετή έναρξης του χρηματιστηρίου NASDAQ και χτυπώντας το καμπανάκι (η τελετή εδώ).

Star Wars: The Old Republic Game Card

Με την αγορά κάθε αντιτύπου του Star Wars: The Old Republic συμπεριλαμβάνονται 30 μέρες πρόσβασης στο παιχνίδι, μετά το πέρας των ημερών οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν κάνοντας εγγραφή* επιλέγοντας στα €12.99 το μήνα, ή €35.97 για 3 μήνες ($11.99 το μήνα), ή €65.94 για 6 μήνες ($10.99 το μήνα).

Για περισσότερες πληροφορίες για το Star Wars: The Old Republic, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα www.StarWarsTheOldRepublic.com, να κάνετε follow στο Twitter στην διεύθυνση ή “Like” Star Wars: The Old Republic στο Facebook.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in EA, Gaming and tagged . Bookmark the permalink.