Η super τουαλέτα από την Kohlers Numi

Μήπως περνάτε πολλές ώρες κάθε ημέρα μέσα στο WC; Μήπως τα οπίσθιά σας χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση; Αν οι απάντησεις που δώσατε είναι “ΝΑΙ”, μην ψάχνετε τίποτα άλλο παρά μόνο για την πολυτελή τουαλέτα της Κohlers Numi.

Το ενσωματωμένο χειριστήριο με οθόνη αφής σου επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να ακούσεις μουσική, να ενεργοποιήσεις το καζανάκι, να ανεβάσεις την θέρμανση του καθίσματος της λεκάνης όπως και να ενεργοποιήσεις το ενσωματωμένο εξάρτημα του μπιντέ.

Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί και θα διαπιστώσετε γιατί η συγκεκριμένη τουαλέτα μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ένα σύγχρονο έργο τέχνης και να πάρει μία θέση, γιατί όχι, και στο σαλόνι σας:

Εκτός των άλλων η τουαλέτα της Κohlers Numi φροντίζει και για το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιεί λιγότερο νερό και παράγει λιγότερο θόρυβο από μια (κοινή) μέση τουαλέτα.

Οι φήμες θέλουν το λανσάρισμά της μέσα στον μήνα με τιμή που θα ξεπερνάει τα 4.000€

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in Misc and tagged . Bookmark the permalink.