Μάθετε εύκολα να παίζετε κιθάρα με το Tabber LED Guitar

To Tabber είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project στο Kickstarter που απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δυσκολεύονται να μάθουν να παίζουν κιθάρα και θα ήθελαν έναν πολύ πιο διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης με πρακτικά αποτελέσματα.

Το Tabber αποτελείται από ένα σύστημα LED, το οποίο εφάπτεται πάνω στην ταστιέρα της κιθάρας και σας δείχνει οπτικά τις νότες που πρέπει να παίξετε. Το εξάρτημα αποτελείται από 13 δεσμίδες φωτός (12 τάστα συν τις ανοιχτές χορδές) και τροφοδοτείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.

Μπορείτε να ελέγξετε το Tabber μέσω bluetooth από το smartphone σας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή για να κατεβάζετε τραγούδια, συγχορδίες, κλίμακες κτλπ ώστε να ξεκινήσετε σωστά.

Η τελική έκδοση του Tabber θα μπορεί να «κουμπώσει» σε οποιαδήποτε κιθάρα αλλά χρειάζεται τη βοήθειά σας για να ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση. Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να συνεισφέρετε στο project αλλά και να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό στο Kickstarter εδώ.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Gadgets, Music, Technology and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.