Επιτέλους, μετά από χρόνια αναμονής θα έχουμε και στην Ελλάδα ένα αποκλειστικό κατάστημα της Apple, το οποίο θα ακολουθεί το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές της εταιρίας, αλλά δεν θα είναι ένα κλασικό Apple Store, με Genius Bar, ούτε φυσικά θα ανήκει στην Apple.

Το κατάστημα Apple Premium Reseller Shop αναμένεται να εγκαινιστεί στα τέλη Ιουλίου σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, από την InfoQuest και όχι από τη θυγατρική της iSquare, η οποία δεν μπορούσε να στηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα, με στόχο να δώσει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα της Apple από κοντά και φυσικά να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της εταιρίας στη χώρα μας, προσφέροντας πραγματική υποστήριξη τους ήδη κατόχους προϊόντων της εταιρίας.

To 2009 η InfoQuest ίδρυσε την θυγατρική iSquare και εξαγόρασε την εταιρεία Rainbow AE. H iSquare γίνεται επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσω του U, η InfoQuest διαθέτει προϊόντα Apple στην αγορά και γίνεται εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο.

Το τελευταίο οικονομικό τρίμηνο του 2010, τα έσοδα της Apple εκτός Ηνωμένων Πολιτειών ήταν σημαντικά αυξημένα και συνιστούν πλέον το 52% των συνολικών εσόδων της από 44% ένα χρόνο πριν.

[πηγή in.gr]
Advertisements