Microsoft Gaming Experience και νέας γενιάς Xbox το 2015!

Κάθε εταιρία αντιλαμβάνεται το μέλλον του gaming με το δικό της τρόπο και όλες φροντίζουν να μας παρουσιάσουν το όραμα τους μέσα από concept videos. Έτσι, η Microsoft άφησε να διαρρεύσει το παρακάτω video, για να πάρουμε μια γεύση από την πλατφόρμα Windows Gaming Experience που θα ενσωματωθεί στην υπηρεσία Xbox Live.

Η Microsoft εστιάζει σε 4 βασικούς τομείς: κοινωνική δικτύωση, avatars, αναζήτηση και συναλλαγή. Ο πρώτος τομέας θα φέρει στην υπηρεσία παιχνίδια από το Facebook, όπως FarmVille, Mafia Wars κλπ., τα avatars θα αποτελούν το πρόσωπο του χρήστη στον ψηφιακό κόσμο, η αναζήτηση θα υποσηρίζεται από τη μηχανή Bing και οι συναλλαγές θα αφορούν την αγορά ψηφιακού υλικού.

Το θετικό είναι ότι η Microsoft θα προσπαθήσει να ενσωματώσει όλα τα νέα στοιχεία του social gaming, χωρίς να θέλει να αντικαταστήσει ή να υποβαθμίσει τα παραδοσιακά games, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού μιλάμε για ένα τεράστιο κοινό και μία αγορά αξίας $10 δισεκατομμυρίων!

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα υλοποιηθούν σύντομα, αν και η Microsoft δε μας έχει συνηθίσει σε γρήγορες κινήσεις. Εξάλλου, σύμφωνα με έναν σχεδιαστή της Microsoft, τα επόμενης γενιάς Xbox θα κυκλοφορήσουν το 2015. Λέτε να περιμένουμε μέχρι τότε;

[πηγή ZDNet]
Loading