Οι νέοι χάρτες της Google: εξατομικευμένη προβολή με εξυπνότερη αναζήτηση

google_maps_io13_hero

H Google παρουσίασε σήμερα τη νέα έκδοση των Χαρτών για Android, iOS και desktop. Όσον αφορά το desktop η εταιρεία ρίχνει το βάρος στον χρήστη, προσφέροντας τη δυνατότητα προβολής τοποθεσιών και σημείων που αφορούν εσάς ανάλογα με τις αναζητήσεις και τα clicks που έχετε κάνει στο παρελθόν. Οπότε, κάθε φορά που προβάλετε μια περιοχή αυτόματα θα επισημαίνονται τα σημεία που μετράνε περισσότερο για εσάς!

Επίσης, ολόκληρος ο χάρτης είναι τώρα διαδραστικός. Κάνοντας κλικ οπουδήποτε στον χάρτη εμφανίζονται χρήσιμες πληροφορίες, όπως μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε και πως θα φτάσετε εκεί. Ακόμα, οι νέοι Google Maps συγκεντρώνουν όλες τις εικόνες για μια τοποθεσία σε ένα μέρος, κάνοντας ευκολότερη την ανακάλυψη του κόσμου από κάθε γωνιά!

google_maps_io13_2

google_maps_io13_3

Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε διαφορετικές μορφές συγκοινωνίας απευθείας πάνω στον χάρτη ώστε να βρείτε τον ευκολότερο τρόπο για την μετακίνησή σας. Μερικές άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν street view για εσωτερικούς χώρους και τη λειτουργία overheard view για 3D προβολή του χάρτη όπως στο Google Earth.

Μπορείτε να ζητήσετε πρόσκληση για να δοκιμάσετε τους νέους χάρτες εδώ.

Όσον αφορά την mobile εφαρμογή για Android και iOS η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη το καλοκαίρι σε Google Play και App Store αντίστοιχα.

Advertisements

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Google, Maps. Bookmark the permalink.