This War of Mine και Moonlighter διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Διπλό το κέρασμα αυτή την εβδομάδα από το κατάστημα Epic Games Store. Αφήνουμε πίσω μας το εξαιρετικό Limbo και προσθέτουμε εντελώς δωρεάν στον κατάλογο μας για πάντα το Moonlighter και το δίκαια πολυδιαφημισμένο This War of Mine!

Moonlighter

Το Moonlighter είναι ένα action RPG που κυκλοφόρησε το 2018 και κατάφερε να κερδίσει το βραβείο "Best Indie Game" στην έκθεση GDC 2018.

Στο πλαίσιο μιας μακρόχρονης αρχαιολογικής ανασκαφής, ανακαλύφθηκαν δύο Πύλες. Οι άνθρωποι συνειδητοιποίησαν πολύ γρήγορα ότι αυτά τα αρχαία περάσματα οδηγούν σε διαφορετικά βασίλεια και διαφορετικές διαστάσεις, κρύβοντας τεράστιους θησαυρούς για τους τολμηρούς που ήθελαν να τα εξερευνήσουν. Το Rynoka είναι ένα μικρό χωριό εμπόρων που ιδρύθηκε κοντά σε αυτήν την ανασκαφή για να παρέχει εφόδια και ένα μέρος όπου οι εξερευνητές μπορούσαν να πουλήσουν τα ευρήματα τους.

This War of Mine

Το This War of Mine είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου οι παίκτες καλούνται να πάρουν τη σωστή απόφαση στα διλήμματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια ενός βάρβαρου πολέμου. Στο παιχνίδι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η μάχη και ουσιαστικά ζούμε τον πόλεμο από τα μάτια των πολιτών, καθώς παλεύουν να επιβιώσουν έχοντας να αντιμετωπίσουν την πολιορκία, την έλλειψη τροφής και φαρμάκων, αλλά και τον διαρκή κίνδυνο από ελεύθερους σκοπευτές και τυχοδιώκτες.

Μπορείτε να προσθέσετε δωρεάν τα Moonlighter και This War of Mine στον κατάλογο σας στο Epic Games Store από εδώ μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

Loading