Αυστραλός δισεκατομμυριούχος θα κατασκευάσει τον Τιτανικό ΙΙ

titanic ii

Και όμως είναι αλήθεια! Ένα ακριβές αντίγραφο του Τιτανικού επιθυμεί να δημιουργήσει ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Clive Palmer και γι’ αυτό έχει αναθέσει στην κινέζικη εταιρεία CSC Jinling Shipyard την κατασκευή του πλοίου που αναμένεται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι μεταξύ Αγγλίας και Βόρειας Αμερικής το 2016.

«Θα είναι το ίδιο πολυτελές όσο ο αυθεντικός Τιτανικός αλλά θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα τελευταία συστήματα πλοήγησης και ασφάλειας», δήλωσε ο Palmer προσθέτοντας ότι ήταν προς τιμήν των ανδρών και γυναικών που βοήθησαν να φτιάξουν τον Τιτανικό. Ο Palmer, βέβαια, καθησύχασε τους πάντες διαβεβαιώνοντάς μας ότι ο Τιτανικός ΙΙ δεν θα βυθιστεί αν και «εάν πιστεύετε σε προκαταλήψεις ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Ο Τιτανικός ΙΙ θα διαθέτει 840 δωμάτια και εννιά καταστρώματα, όπως ο αρχικός Τιτανικός, αλλά με μοντέρνα τεχνολογία  που θα επιτρέπει καλύτερη ευελιξία και κατανάλωση. Θα διαθέτει γυμναστήρια, πισίνες, βιβλιοθήκες, εστιατόρια και πολυτελείς καμπίνες προσφέροντας αξεπέραστη άνεση και χλιδή.

[via TNW]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Featured, Misc. Bookmark the permalink.

Comments are closed.