Το tablet της Toshiba έχει όνομα (Folio 100) και Android 2.2!

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά που αποκάλυψε μερικές ημέρες πριν, η ιστοσελίδα Notebook Italia αναφέρει ότι το tablet της Toshiba θα ονομαστεί Folio 100, ενώ η εταιρία θα δημιουργήσει και το δικό στης Toshiba Marketplace για την αγορά εφαρμογών.

Το Toshiba Folio 100 θα διαθέτει επεξεργαστή dual-core Nvidia Tegra 250, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγης HD video στα 1080p μέσω HDMI καθώς και να βελτιστοποιεί την εικόνα για την οθόνη του, 10″ ανάλυσης 1024 x 600. Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 16GB και θα διαθέτει επίσης 3G, WiFi 802.11n, θύρες miniUSB, υποδοχή κάρτας SD, κάμερα 1.3MP και μπαταρία που θα του δίνει αυτονομία 7 ώρες. Ακόμη, θα χρησιμοποιεί ειδικά διαμορφωμένο λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo και θα περιλαμβάνει ενσωματωμένο browser Opera Mobile με υποστήριξη του Flash 10.1.

Η Toshiba αναμένεται ότι θα το παρουσίασει στην έκθεση IFA 2010 που θα διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα, με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

[πηγή NotebookItalia]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Tablets, Toshiba and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.