Η Twitter επιβεβαιώνει μικρές οπτικές αλλαγές στο Twitter.com

twitter

H Twitter επιβεβαίωσε μερικές από τις οπτικές αλλαγές στο User Interface της ιστοσελίδας του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου που πιθανόν να είχατε εντοπίσει τις περασμένες μέρες, όπως για παράδειγμα τις διάφορες επιλογές για τη διαχείριση του tweet που πλέον έχουν αντικατασταθεί από το “Expand”.

Όσον αφορά τα tweets που περιέχουν εικόνες ή βίντεο εμφανίζεται πλέον συγκεκριμένα είτε το “View photo” ή “View video” αντίστοιχα ενώ αν πρόκειται για κάτι άλλο θα εμφανίζεται το “Expand”. Με την επιλογή αυτή, επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε όλα τα favorites, retweets ή replies αλλά και να απαντήσετε οι ίδιοι στον αρχικό δημιουργό.

Η εταιρεία επιθυμεί μεγαλύτερη συμμετοχή και σύμφωνα με διάφορες δοκιμές που πραγματοποίησε το κείμενο που εμφανίζεται με mouseover οδηγούσε σε μεγαλύτερη συμμετοχή του χρήστη. Είναι πολύ πιθανόν, μάλιστα, να δούμε ακόμα περισσότερες αλλαγές στο μέλλον καθώς η Twitter θα πασχίζει να αυξήσει τη συμμετοχή του κόσμου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

[via Twitter]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Internet, Social networks, Twitter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.