Η Twitter κάνει διαθέσιμα τα promoted tweets σε μικρές επιχειρήσεις

promoted products

Τον προηγούμενο μήνα η Twitter ανακοίνωσε συνεργασία με την American Express για να προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρές επιχειρήσεις του δικτύου της να χρησιμοποιήσουν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για προώθηση των υπηρεσιών τους.

Από σήμερα τα μέλη αυτού του προγράμματος μπορούν να αρχίσουν την διαδικασία διαφήμισης στο Twitter με τη μορφή των Promoted Tweets και Promoted Accounts. Αρχικά, θα συμμετέχει ένα μικρό μέρος αυτών των επιχειρήσεων και στη συνέχεια θα προστεθούν σταδιακά και άλλες.

Εάν είστε μέλος της American Express ή έμπορος μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή για να διαφημιστείτε και εσείς στο Twitter.

H Twitter προχώρησε τις τελευταίες βδομάδες στην προώθηση και αναβάθμιση του συστήματος των Promoted Tweets και Accounts έτσι ώστε να εμφανίζονται στις mobile εφαρμογές για iOS και Android ακόμα και στους χρήστες που δεν ακολουθούν ήδη τις εταιρείες που διαφημίζονται.

Πριν λίγες μέρες η εταιρεία ανακοίνωσε και την εξαγορά της blogging πλατφόρμας Posterous ενώ συμπλήρωσε και έξι χρόνια λειτουργίας.


Twitter for Small Business

[via Twitter]

Loading