Διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή Twitter για Windows 8 [VIDEO]

Διαθέσιμη είναι από σήμερα η επίσημη Twitter εφαρμογή για το Windows 8 μέσω του Windows Store. Πέρα από τις βασικές λειτουργίες των καρτελών Timeline, Connect, Discover και Me η εφαρμογή της εταιρείας εκμεταλλεύεται και μερικές δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Συγκεκριμένα, έχουμε το Snap view, με το οποίο μπορείτε να κάνετε snap την εφαρμογή στα αριστερά ή δεξιά της οθόνης για πραγματικό multitasking. Επίσης, μπορείτε να προβάλλετε φωτογραφίες σε μεγαλύτερες διαστάσεις χάριν στο landscape view, να κάνετε tap για full-screen προβολή ή προβολή σε γκαλερί.

Ταυτόχρονα, με ένα swipe από τα δεξιά μπορείτε να κάνετε Tweet από οποιαδήποτε εφαρμογή με το Share charm ή να αναζητήσετε κάποιον λογαριασμό ή hashtag με το αντίστοιχο Search charm. Τέλος, η εφαρμογή προσφέρει Live Tiles και ειδοποιήσεις ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία status updates αυτών που ακολουθείτε.

Το Twitter θα το βρείτε δωρεάν στο Windows Store ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Software, Twitter, Windows 8. Bookmark the permalink.