Η ετήσια εκδήλωση VGA 2010 (Video Games Awards) διεξήχθη πριν από μερικές ημέρες και αποκαλύφθηκαν μερικά εξαιρετικά παιχνίδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν ως επί το πλείστον την επόμενη χρονιά. Ας δούμε παρακάτω μερικά trailers από τα κορυφαία κατά την άποψη μας:

Mass Effect 3

Η συνέχεια της πολύ δημοφιλούς σειράς, ένα παιχνίδι που συνδυάζει στοιχεία RPG και Action-Shooter, με τον ήρωα μας να δίνει τη μάχη για τη διάσωση της Γης από τους Reapers. Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο 2011 για PC, PS3 και Xbox 360.

Elder Scrolls V

Λίγες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει, αλλά εκτός από το teaser trailer έγινε γνωστό ότι θα χρησιμοποιηθεί νέα μηχανή γραφικών και ότι θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2011 για PC, PS3 και Xbox 360.

Prototype 2

Το δεύτερο επεισόδιο βρίσκει τον πρωταγωνιστή Alex Mercer να έρχεται αντιμέτωπος με το δημιούργημα του, τον James Heller. Θα κυκλοφορήσει το 2012 για PC, PS3 και Xbox 360.

Uncharted 3: Drake's Deception

Η αναζήτηση της "Ατλαντίδας της Άμμου" στην Αραβική έρημο, αποτελεί τη νέα πρόκληση για τον Nathan Drake. Θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου 2011 αποκλειστικά για PlayStation 3.

Forza Motorsport 4

Έρχεται το Φθινόπωρο 2011 αποκλειστικά για Xbox 360

Advertisements