Ιός επιτρέπει σε 30.000 ‘άσχημους’ ανθρώπους να εγγραφούν στο BeautifulPeople.com!

H ιστοσελίδα BeautifulPeople.com η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους που τυγχάνει να είναι εμφανισιακά όμορφοι, μολύνθηκε πρόσφατα από ιό, ανοίγοντας τις πύλες σε 30.000 όχι και τόσο όμορφους ανθρώπους!

Σύμφωνα με την “επιλεκτική” υπηρεσία online ραντεβού, ο ιός αυτός -στον οποίο έδωσαν, μάλιστα, την ονομασία Shrek- έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες άσχημους ανθρώπους να εγγραφούν  δίχως να περάσουν από την καθιερωμένη διαδικασία ψηφοφορίας ως προς …τα κάλλη τους.

Αυτή τη στιγμή τα μέλη που δεν διαθέτουν τις αναλογίες μοντέλου διαγράφονται από την ιστοσελίδα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beautiful People, Greg Hodge, δηλώνει:

“Λυπούμαστε ειλικρινά για τους άτυχους ανθρώπους που πίστεψαν έστω και για λίγο ότι ήταν όμορφοι… Πρέπει να είναι ένα πικρό χάπι για αυτούς, αλλά είναι προτιμότερο να πάρεις έστω και μια μικρή γεύση από τον παράδεισο από το να μην πάρεις τίποτα…”

Φυσικά, κάτι τέτοιο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαφημιστικό κόλπο της εταιρείας, μιας και κάθε άλλο παρά μικρή ήταν η δημοσιότητα που έλαβε χάρη στο συγκεκριμένο θέμα. Εξάλλου, το όνομα της δεν είναι HonestPeople.com …

[πηγή digitaltrends]

Advertisements
This entry was posted in Internet, Misc. Bookmark the permalink.