Η Wacom έβγαλε σε κυκλοφορία το νέο της active graphics tablet Wacom Intuos4 Wireless. Η ενεργός περιοχή του έχει διαστάσεις 20.3 x 12.7 cm, λίγο μικρότερη από το κανονικό ενσύρματο Intuos4 Medium που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, και συνδέεται με PC ή Mac μέσω Bluetooth. Η μπαταρία του κρατάει μέχρι 18 ώρες (όχι όμως σε συνεχή χρήση) και επαναφορτίζεται μέσω USB.

Στο review που έγινε από το CNET αναφέρεται ότι είναι πολύ πιο εύχρηστο από το ενσύρματο μοντέλο, αλλά διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας και είχαν κάποια ζητήματα με τη σύνδεση μέσω Bluetooth. Αν ξεχαστεί σε κατάσταση λειτουργίας, το tablet μπορεί να ξοδέψει όλη την μπαταρία σε σημείο που να μην μπορεί να γίνει επαναφόρτιση, οπότε χρειάζεται αντικατάσταση με κόστος περίπου 30 ευρώ.

Όπως και στα άλλα μοντέλα Intuos4, υπάρχει OLED display, διάφορα πλήκτρα συντομεύσεων και scroll whee, τα οποία μπορεί να ρυθμίσει όπως θέλει ο χρήστης. Η πένα μπορεί να αντέξει μέχρι 2.048 επίπεδα πίεσης και περιλαμβάνει τις ακίδες standard, flex, stroke και felt.To Wacom Intuos4 Wireless διατίθεται ήδη στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τέλη Μαρτίου στα 290 ευρώ περίπου.

[πηγή Wacom]
Advertisements