Ονειρευτήκατε ποτέ να ξυπνήσετε δίπλα στην Pamela Anderson; Τη δεκαετία του 90′ θα το θέλατε πολλοί, αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος και μπορεί τώρα να το έχετε μετανοιώσει…Αν ακόμα έχετε αυτή τη διάθεση τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι μια εταιρία από το Σίδνευ, που κατασκευάζει εφαρμογές για iPhone, έπεισε την πρώην σεξοβόμβα του Hollywood να …τα βγάλει και να στριφογυρίσει μέσα στα σεντόνια της για εσάς!

Η εφαρμογή Wakey Wakey είναι ένα ξυπνητήρι με video, το οποίο απεικονίζει την άλλοτε πρωταγωνίστρια του Baywatch να παρακινεί το χρήστη να σηκωθεί από το κρεβάτι ή να του λέει να κοιμηθεί λίγο ακόμα. Η ίδια η Pamela εξέφρασε τις αμφιβολίες της σχετικά με την επιτυχία τη εφαρμογής:

Πάντοτε έιχα πρόβλημα στο να σηκώσω τους άντρες από το κρεβάτι, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η εφαρμογή θα λειτουργήσει. Από την άλλη, αρκετοί μου ζητάνε να κάνω χαζά πράγματα όλη την ώρα, αλλά η ιδέα αυτού του project μου φάνηκε αρκετά αστεία γι’αυτό και συμφώνησα. Βέβαια, οι μόνοι άντρες που ξυπνάω πλέον είναι τα παιδιά μου

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με την τεχνολογία δήλωσε:

Δεν έχω καλή σχέση με τα gagdets γενικότερα. Μπορεί να έχω στην κατοχή μου ένα iPhone, αλλά μετά βίας γνωρίζω τις λειτουργίες του. Πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο υπάρχουν, απλά μου αρέσει επειδή είναι διασκεδαστικό και τίποτε άλλο“.

[iTunes Link]
Advertisements