Wasteland 3: Νέο trailer και κυκλοφορία την άνοιξη του 2020 [Video]

Είχαμε αρχίσει να ξεχνάμε την ύπαρξη του, αλλά η InXile Entertainment φρόντισε να μας το θυμήσει στην E3 2019 παρουσιάζοντας ένα νέο trailer και δίνοντας το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. Η κουβέντα γίνεται για το Wasteland 3, το τρίτο μέρος της σειράς cRPG που χρηματοδοτήθηκε από το κοινό μέσα από την πλατφόρμα Fig.

Στο Wasteland 3 θα δούμε οχήματα, νέο σύστημα δράσης, περιβαλλοντικούς κινδύνους και μια ασύγχρονη εξέλιξη στις αποστολές, υπό την έννοια ότι θα ανοίγει η πρόσβαση σε αυτές ανάλογα με τις αποφάσεις που έχεις πάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στο παγωμένο Κολοράντο όπου η επιβίωση είναι δύσκολη και ποτέ δεν είναι εγγυημένο ένα χαρούμενο τέλος...

Όσοι στήριξαν την καμπάνια στην πλατφόρμα Fig θα έχουν πρόσβαση στην alpha έκδοση του Wasteland 3 από τον Αύγουστο (πακέτα First Access ή μεγαλύτερα), ενώ όλοι θα μπορούν να παίξουν τη beta έκδοση από το φθινόπωρο.

Το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 για Xbox One, PS4 και Windows PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Loading